Overblik

Arologic

God teknologi gør ting i livet lettere og tilfører værdi til vores liv. Arologic gør det så meget lettere at styre duften til præcis det rigtige niveau.

Ved tilslutning til en Aroscent Pro vil du være i stand til at skifte mellem tre forskellige dufte på ethvert givet tidspunkt af dagen eller programmere hele året i forvejen.

Arologic

Arologic giver dig mulighed for at styre tusind forskellige duft diffusere med legende lethed, lige fra dit skrivebord.

Du vil elske Arologic interfacet. Få adgang til Arologic ved at bruge din foretrukne webbrowser og forbind til dufteenhederne, du har installeret. Ingen komplicerede styringer på utilgængelige steder, blot betjen din Air Aroma duft leveringsenhed fra en stationær computer, bærbar computer eller endda din telefon, hvor som helst i verden.

Egenskaber

1000 enheder, 1 systemet

Din Arologic giver dig mulighed for at styre tusind duftende enheder med op til tre tusind dufte i dit netværk. Forestil dig en dufteløsning til hvert værelse på et hotel, allesammen styret fra receptionen. Forestil dig ikke længere.

Søg og find

Lynhurtige direkte søgninger på tværs af dit duft netværk til nemt at finde enheder og styre dem. Søg efter sted, duft eller enhed, type og de ​​ønskede resultater vises.

Planlagt scenting

Arologic gør det muligt at automatisere og planlægge dine dufte. Den indbyggede kalender giver dig muligheder såsom, hvilken duft, hvilken dag, på hvilket tidspunkt, på hvilken styrke - giver dig fuld kontrol.

Fjernadgang

Hvis du ikke er på location, kan du styre dine dufte eksternt. Du skal blot logge på Arologic.com fra ethvert sted i verden og få adgang til din fuldt krypterede Arologic Contol enhed.

Fjernadgang

Plug & play

Plug & play

Ingen software kræves

Arologic kører i din internetbrowser og vil derfor fungere på en Mac, PC, bærbar eller stationær eller endda en Mobil-enhed. Det vil gøre den tilgængelig og nem at bruge for alle, hvor som helst.

Nem opsætning

Opsætning af dit Arologic system kunne ikke være nemmere. Tilslut din Arologic styreenhed og du er klar til at aktion. Ingen software installation er påkrævet. For at køre Arologic blot log ind med din internetbrowser.

Arologic

Klar til at købe?

Kontakt os for at finde en duftløsning

Kontakt Air Aroma, og vi vil hjælpe med alt, lige fra at vælge den rigtige duft til at installere din duft diffuser. Vi er her for at hjælpe.