Overblik

Aroscent

Rene linier, kvalitets finish og flotte farver beskriver en af ​​Air Aroma's bedst sælgende produktserier, Aroscent sortimentet. Takket være kold-luft diffusions teknologien, som er bygget ind i en krop af glat anodiseret aluminium, er Aroscent serien et produkt, der skal både ses og lugtes.

Uanset om du er på udkig efter komplet bærbarhed (Aroscent Portable) eller en mere permanent bestanddel (Aroscent Wall), giver Aroscent sortimentet professionel duft i hotel lobbyer, mødelokaler, butikker, hospitaler og mange andre steder.

Aroscent

Modeller

Aroscent Portable

Aroscent Portable er designet til dem, der kræver fleksibilitet. Håndtaget gør det muligt nemt at flytte Aroscent Portable, hvorend det er nødvendigt, og det giver dig ultimativ frihed. Aroscent Portable er ideel til udstillinger, dagligvareforhandlere boder og detail miljøer.

Aroscent Wall

Med det samme elegante design og duft dækningsevner som Aroscent Portable er Aroscent Wall den stilfulde mulighed for en vægmonteret duft leveringsløsning. Aroscent Wall komplimenterer ethvert interiør og gør det til et ideelt produkt til hotel og detailhandels miljøer .

Aroscent Portable og Aroscent Wall

Egenskaber

  • Arologic klar

  • Indbygget timer

  • Plug & Play

Fantastiske farver

Aroscent fås i 9 strålende farver, og nu er alt hvad du skal gøre blot at vælge en. Tilpasningen af Aroscent til din indretning har aldrig været nemmere.

Klar til at købe?

Kontakt os for at finde en duftløsning

Kontakt Air Aroma, og vi vil hjælpe med alt, lige fra at vælge den rigtige duft til at installere dine duft diffusers. Vi er her for at hjælpe.