Overblik

Aroscent Pro

Drevet af Arologic , Aroscent Pro Portable og Aroscent Pro Wall giver et perfekt match mellem fleksibilitet og automatisering. Med fuld Arologic kapacitet, er skift imellem forskellige dufte kun et museklik væk.

Forestil dig at starte morgenen med en opløftende duft af Guava Agurk, og derefter nyde en afslappende eftermiddag med Kirsebær Blomst duft og afslutte aftenen med den omgivende duft af Sencha Adore.

Aroscent Pro

Modeller

Aroscent Pro Portable

Aroscent Pro Portable blev designet med bærbarhed i tankerne. Planlæg dine foretrukne tre dufte, som du kan stoppe og starte som du vil, når den er tilsluttet Arologic. Godt design, bærbarhed og automatiseret duft, du kan få det hele med Aroscent Pro Portable.

Aroscent Pro Wall

Med det samme elegante design og duft dæknings kapacitet som Aroscent Pro Portable, er Aroscent Pro Wall den stilfulde mulighed for en vægmonteret duft leveringsløsning. Tilsluttet Arologic kan du nu skifte alt mellem dine tre udvalgte dufte fra dit skrivebord.

Aroscent Pro Portable og Aroscent Pro Wall

Egenskaber

  • Arologic klar

  • Indbygget timer

  • Plug & Play

Fantastiske farver

Aroscent Pro fås i 9 strålende farver, nu er alt hvad du skal gøre blot at vælge en. Tilpasning af Aroscent Pro til din boligindretning har aldrig været nemmere.

Klar til at købe?

Kontakt os for at finde en duftløsning

Kontakt Air Aroma, og vi vil hjælpe med alt, lige at vælge den rigtige duft til at installere dine duft diffusers. Vi er her for at hjælpe.