Vær opmærksom

Køb originale Air Aroma produkter.

Der er i øjeblikket forfalskede Air Aroma produkter i omløb på markedet. Grundlagt i 1999, er vi de oprindelige skabere og producenter af alle Air Aroma produkter, herunder Aromax, Aroscent, Ecoscent, Aroslim, Arodrive, Arologic, Arobalance og et stort udvalg af dufte.

Air Aroma
Air Aromas duftenheder og dufte er af højeste kvalitet. De opfylder eller overstiger alle International Fragrance Association standarder og forskrifter for sikkerhed og kvalitet. Alle vores produkter og teknologi er patenteret. I tilfælde af tvivl, tøv ikke med at kontakt Air Aroma International med henblik på at identificere varernes oprindelse.

Lad dig ikke narre

Der er falske Air Aroma repræsentanter, der forsøger at narre forbrugerne til at tro, de betaler for originale Air Aroma produkter og luksus mærkevarer. Check deres kontraktforhold og distribution rettigheder. Alle officielle distributører er opført på vores hjemmeside på Lokationer side. Hvis de ikke er anført er de ikke vore distributører,.

Pas på falske Air Aroma distributører ved hjælp af:

 • Air Aroma navn, logo og brand
 • Falske Air Aroma visitkort
 • Falske Air Aroma citater og stationære

  Blacklistet (undgå disse virksomheder)

  Følgende virksomheder er IKKE AUTORISEREDE distributører af Air Aroma produkter eller dufte.

  Air Aroma Scenting Pte Ltdwww.aromascenting.com
  At Aroma Co. Ltd. - @aroma Co. Ltd.www.at-aroma.com

  Den godkendte liste

  Du kan finde listen over godkendte Air Aroma distributører på vores Locations side; Søg autoriserede Air Aroma forhandlere i din region eller land her: http://www.air-aroma.dk/lokationer

  Risiciene:

  Brug af ikke-godkendte parfumer og produkter, kan føre til:

  • Ugyldig garanti og skader på duft maskiner
  • farlige og uregulerede duftstoffer, potentielt skadelige for dine kunder, personale og bæredygtighed af din virksomhed.
  • Dårlig duft kvalitet og duft styrke
  • højere forbrugspriser, hvilket resulterer i højere månedlige duft gebyrer.
  • Farlig og forkert installation.

  Skride til handling

  Air Aroma International tager forbrugernes sikkerhed alvorligt. Vores organisation arbejder hårdt på at beskytte forbrugerne og Air Aromas brand. Det er vores politik at undersøge alle de oplysninger, vi modtager om falske produkter og uautoriserede repræsentanter. Air Aroma vil tage retslige skridt om nødvendigt mod folk, der deltager i disse ulovlige aktiviteter. Du kan kontakte os med oplysninger, du måtte have på vores kontakt side.

  Spørgsmål?

  Hvis du ikke er sikker, kan du kontakte Air Aroma gennem kontakt side på denne hjemmeside.