Overblik

Ecoscent

Det praktiske Ecoscent system er designet til større områder, der kræver diskret diffusion. Ideelt set tilsluttet HVAC-system, vil det også øge effektiviteten med op til 50% (i forhold til diffusion direkte i luften).

Med 450 ml, 2 liter eller 5 liters duft patroner, handler Ecoscent om brugervenlighed og fleksibilitet. Ecoscent tillader duftdiffusion i store områder eller flere zoner gennem HVAC, uden behov for yderligere duftenheder. Dette er ideelt til større rum for eksempel udstillingshaller, kasinoer, kontorer , Lufthavne eller store hotel lobbyer.

Ecoscent

Modeller

Ecoscent r1

Ecoscent r1 er velegnet til åbne områder. Pumpen kan være pænt gemt væk i dit vedligeholdelseskab med en diffuser diskret monteret på, eller skjult bag, væggen eller i nærheden af ​​HVAC kanaler. HVAC-systemet vil derefter bære duften og give dig en ensartet duft i hele det valgte område.

Ecoscent r2, r4, r6

Ecoscent R2-R6 serien er ideel til større områder, da den giver mulighed for flere diffusere vedhæftet og har en større pumpe for at sikre større dækning. Når Ecoscent er forbundet til et HVAC-system, kan duftdækningen være op til 6000 kubikmeter.

Ecoscent r1 and Ecoscent r2

Egenskaber

  • Op til 5 liter patroner

  • Indbygget timer

  • Tilslut til HVAC / AC

Duft gennem airconditionanlægget

Air Aroma duftolie bliver spredt i en tør tåge af mikroskopiske små dråber ved tryk af filtreret kold luft. Processen er kendt som kold luft diffusion. Denne tørre tåge af duft bliver frigivet i HVAC kanaler, som sender en konsekvent duft til de ønskede områder.

HVAC Kanaler

Ecoscent r1

Ecoscent r1 and Ecoscent r2

Klar til at købe?

Kontakt os for at finde en duftløsning

Kontakt Air Aroma, og vi vil hjælpe med alt, lige fra at vælge den rigtige duft til at installere din duft diffuser. Vi er her for at hjælpe.