Overblik

Ecoscent Pro

Understøttet af Arologic , tilbyder Ecoscent Pro samme funktionalitet som Aroscent Pro, men med den ekstra mulighed for at oprette forbindelse til bygningens HVAC-system. Resultatet er en helt diskret måde at få leveret dufte, forbedret effektivitet og samtidig være i stand til at skifte mellem tre forskellige dufte.

Ecoscent Pro

Multi duft

Flere dufte, når som helst

Nemt skifte mellem dufte med et klik på en mus direkte fra din webbrowser. Med tre forskellige planlagte dufte at vælge imellem og automatiseret duft, er det gjort enkelt med Arologic. Dufte kan indstilles via kalender systemet til at starte og stoppe automatisk på den valgte tid og dato til at skabe den perfekte atmosfære.

Flere dufte, når som helst
3x dufte

Egenskaber

  • Arologic Klar

  • Op til 5 liters patroner

  • Tilslut til HVAC / AC

Duft gennem aircondition

Air Aroma duftolie bliver spredt i en tør tåge af mikroskopiske små dråber ved tryk af filtreret kold luft. Processen er kendt som kold luft diffusion . Denne tørre tåge af duft er frigivet i HVAC kanaler sender en konsekvent duft til de ønskede områder.

HVAC Kanaler

Ecoscent Pro

Ecoscent Pro

Klar til at købe?

Kontakt os for at finde en duftløsning

Kontakt Air Aroma, og vi vil hjælpe med alt, lige fra at vælge den rigtige duft til at installere dine duft diffusers. Vi er her for at hjælpe.