Oversigt

GO Range Sprays

Air Aroma GO Range sprays er beregnet til rejsende og folk på farten. GO Range rumsprays kommer i to forskellige dufte. Genopfrisk og genopret med Go Revitalize, skab ro og velvære med Go Relax.

Et par pift af duften skaber en øjeblikkelig virkning og opfrisker et indelukket klima. De naturligt duftende rumsprays kan også bruges som en linnedspray til at opfriske dit sengelinned. Air Aroma GO Range sprays passer perfekt i størrelsen til håndtasker og rejsetasker. De er praktiske og altid ved hånden - på rejsen, på flyet og på hotelværelset.

  • 100% naturlig

  • Rejsestørrelse

  • Fremstillet i Australien

Go Range

Udvalg

Go Relax

Oplev en beroligende og afslappende virkning med den blomsteragtige Go Relax. Sprøjt et par gange ud i rummet, på din pude eller over din seng, inden du går til ro.

Med de botaniske egenskaber fra Lavendel, Ylang Ylang, Geranium, Appelsin, Pink Grapefrugt og Rose Geranium er du sikker på at få en fantastisk nats søvn.

Go Relax
 

Go Revitalize

Genopfrisk luften med en duft af frisk frugt fra Go Revitalize. Go Revitalize indeholder naturlige olier fra Appelsin, Bergamot, Citron, Lime, Lavendel og Mandarin.

Oplev en ren, forfriskende og opløftende citrusaroma med blot et par pift. Duften gør, at rummet omkring dig straks revitaliseres.

Go Revitalize

Klar til at købe?

Køb Air Aroma GO Range online.

Besøg Air Aroma onlinebutikken for at købe Go Relax og Go Revitalize og få dem leveret direkte til dit hjem.