Banker

Tilbage til listen

Kundefastholdelse

I den stærkt konkurrenceprægede finans-og banksektor, er kundefastholdelse ekstremt vigtigt for succes. En forbedret kundeoplevelse er en kraftfuld måde at fastholde kunderne på og derfor ser bankerne nu dufte som en metode til at forbedre kundetilfredsheden inden for deres branche. Duftløsninger har til formål at skabe en afslappet atmosfære for ængstelige kunder eller oprette et varmt hjemligt miljø i et bankmiljø som hos kunder ellers ofte forbindes med kedelige følelser.

Air Aroma omdanner rum gennem brug af duft. Ventetid i lange køer kan være frustrerende og resultere i en negativ oplevelse. Kunderne er tilbøjelige til at vurdere service mere positivt i en duftende miljø.

Behagelig bank oplevelse

Duft kan skabe en atmosfære af inspiration og komfort og øge niveauet af kundepleje hvilket efterlader gæster med et varigt indtryk. Aroslim by Air Aroma er blevet et populært produkt valg for mange banker, da de passer i enhver indretning gennem sit underspillede udseende og slanke anodiserede aluminiums krop.

Efter at være blevet stemt 'Den mest respektable virksomhed i Kina', China Merchants Bank adskiller sig fra konkurrenterne gennem et stærkt fokus på innovation, kvalitet, service og avancerede teknologier. Takket være effekten af dufte, er China Merchants Bank nu i stand til at oprette forbindelse til deres kunder på et meget dybere plan. Air Aroma's og China Merchant Bank's samarbejde førte til udvikling af to eksklusive parfume-kvalitets signatur dufte. Målet er at gøre et varigt indtryk for at opnå total kundetilfredshed.

Duft fakta

Duftløsninger til butiksmiljøer forbedrer kundernes evaluering, og kunderne opfattede tidsrammen de var i butikken kortere
(Spangenberg et al. 1996)

Duft fordele

  • Kundefastholdelse

    En positiv oplevelse, der leveres via dufte kan øge fastholdelse og virksomhedens resultater.

  • Kundetilfredshed

    Dufte har vist sig at reducere den opfattede tid i en filial eller i en kø, samt at serviceniveauet vurderes mere positivt.

  • Brand anerkendelse

    Ambient dufte understøtter som intet andet medie dit mest værdifulde asset, dit brand.

Udvalgte kunder

Société Générale

Société Générale

Bank Leumi

Bank Leumi

China Merchants Bank

China Merchants Bank

Klar til at købe?

Kontakt os

Kontakt en Air Aroma repræsentant og vi vil få din virksomhed til at dufte fantastisk på ingen tid.

Kontakt os

Anmod om en prøve

Duft for dig selv. Anmod om en duft prøve fra vores store udvalg af dufte via vores kontakt side.

Få en prøve

Signatur dufte

På udkig efter en eksklusiv duft? Air Aroma's duft designere kan skabe signatur blandinger udelukkende til dit brand.

Få din egen duft