Bil Udstillinger

Tilbage til listen

Duftløsninger til din bilforhandler

Uanset om du er en bilforhandler eller bilproducent, er dit mål at markedsføre dit brand effektivt og styrke forholdet til din forbruger. Den konkurrencemæssige karakter af bilindustrien har tvunget forhandlerne til at lede efter nye markedsføringsstrategier som duftmarkedsføring til at forbedre kundeoplevelsen. Duftløsninger har til formål at skabe en atmosfære i showroomet og styrke faktiske følelser og følelser i butikken, mens på samme tid at udtrykke og indfange værdierne af brandet.

Den ultimative salgsoplevelse i luksusbil-markedet udviser stil og elegance og dufte tilbyder en ny standard inden for kundepleje. Aroslim by Air Aroma er et populært valg for dem i bilindustrien, fordi den passer ind i enhver indretning gennem sit underspillede udseende og slanke anodiserede aluminiums krop. For at give forbrugerne mulighed for at tage mere hjem end deres nye bil, tilbyder vi mulighed for at på at sælge Arodrive. Designet til at passe ethvert bil interiør og skabt til at friske enhver køretur op, vil dine kunder være sikre på at huske dig.

Duftløsninger

Født af en nådesløs forfølgelse af kvalitet, stil og innovation, sætter Air Aroma standarden for duft løsninger i biludstillingslokale-miljøer. Aston Martin Shanghai er ikke kun speciel på grund af de karakteristiske og individualistisk sportsvogne, men med hjælp fra Air Aroma tilbyder de nu en subtil duft til en mere mindeværdig oplevelse. Showroomets milde duft er med til at skabe fornemmelsen af ​​et mere rummeligt miljø.

Mercedes Benz og Air Aroma samarbejdede om at tilbyde kunderne en unik oplevelse med årstidsvarierende dufte, som passer perfekt til at repræsentere sommer eller vinter med antydninger af regnskov eller bambus.

Duft Fakta

Den menneskelige lugtesans påvirker 75% af de daglige følelser og spiller en vigtig rolle i hukommelsen

Duft fordele

  • Brand anerkendelse

    Duftløsninger skaber et unikt og varigt indtryk hos kunder og tilfører værdi til dit brand.

  • Forlæng ophold

    Kunderne oplever en behagelig duft og føler sig afslappede og komfortable, og de vil derfor sandsynligvis blive længere.

  • Følelsesmæssig forbindelse

    Lugt er den mest grundlæggende og direkte sans og skaber en følelsesmæssig reaktion hos kunderne og kan påvirke humør, hukommelse og følelser.

Udvalgte kunder

Mercedes Benz

Mercedes Benz

Aston Martin

Aston Martin

Nissan

Nissan

Klar til at købe?

Kontakt os

Kontakt en Air Aroma repræsentant og vi vil få din virksomhed til at dufte fantastisk på ingen tid.

Kontakt os

Anmod om en prøve

Duft for dig selv. Anmod om en duftprøve fra vores store udvalg af dufte via vores kontakt side.

Få en prøve

Signatur dufte

På udkig efter en eksklusiv duft? Air Aroma duft designere kan skabe signatur blandinger udelukkende til dit brand.

Få din egen duft