Fødevare Butikker

Tilbage til listen

Lugt forstærker smagen

Stimulering af lugtesansen i forbindelse med at købe produkter, er ikke et nyt begreb for dem i fødevareindustrien. Bagere og i bagværk er disse teknikker benyttet i mange år. De forstår, at lugte forstærker smag og brugen af ​​disse dufte kan tiltrække en ellers tilbageholdende kunde. Undersøgelser viser at lugtesansen er den mest magtfulde kendte stimuli og kan ofte fremprovokere en stærk følelsesmæssig respons, som betyder at kunder er tilbøjelig til at bruge flere penge når det er impuls køb.

Duftløsninger til mad og drikke

Fødevare aromaer som frister kunderne er ikke altid muligt. Indpakket, konserveret eller nedkølet mad kan ikke duftes, så en duftløsning kan være en mulighed for at introducere maden for at fuldende oplevelsen. Dagligvarebutikker anvender også disse teknikker med moderne køleanlæg, som har elimineret de aromaer, der før i tiden lod kunderne vide, at deres produkter var modent, og brødet var friskt. Selv om disse fremskridt har hjulpet meget på at fremme sundheden og mindske fordærv, har de også fjernet de vidunderlige dufte, som frister handlendes ganer og forsikrede dem om god kvalitet.

Vælg en mærkbar duft til at skabe en mindeværdig oplevelse og indtryk. Air Aromas omfattende sortiment af førsteklasses aroma olier er designet til at passe ethvert miljø fra stormagasiner og købmandsforretninger, udgange til biografer og madsteder. Tiltræk dine kunder med frisk og frugtagtig dufte af æble eller mango, eller frist dem med lækre dufte af chokolade eller kaffe. Air Aroma har en fødevare duft, der passer til dit behov.

Duftfakta

Da duften af ​​nybagt brød blev diffuseret ud i et amerikansk supermarked, steg salget i bageriet tredoblet. (Hirsch, 1995, IJA)

Duftfordele

  • Powerful promotion

    En promotion stimuleret af lugtesansen kan være den mest effektive, da det giver dig mulighed for at udnytte den mest magtfulde stimuli, og det kan være mere omkostningseffektivt end andre marketing strategier.

  • Følelsesmæssig forbindelse

    Diffusion af kvalitetsfødevare dufte kan gøre, at dine kunder genkender produktet på hylderne og øger salget.

  • Forstærkende effekt

    Lugt forstærker smagssansen som ingen anden sans, som er en essentiel ingrediens i fødevarer salg.

Klar til at købe?

Kontakt os

Kontakt en Air Aroma repræsentant og vi vil få din virksomhed til at dufte fantastisk på ingen tid.

Kontakt os

Anmod om en prøve

Duft for dig selv. Anmod om en duftprøve fra vores store udvalg af dufte via vores kontaktside.

Få en prøve

Signatur dufte

På udkig efter en eksklusiv duft? Air Aromas duftdesignere kan skabe signatur blandinger udelukkende til dit brand.

Få din egen duft