Detail butik

Tilbage til listen

Tilføj duft til din butik

Som detailansvarlig forstår du allerede vigtigheden af ​​god kundeservice og, at en stor del af dette opnås gennem in-store oplevelser. Din butiks layout, optimering af produktpræsentation, farve og stil til din indretning som komplimenterer dit brand og arbejder i kombination med in-store lys og lyd. Forestil dig at være i stand til at forbedre dit brand på alle sensoriske niveauer. Tænk hvis du kunne fortsætte med at skabe loyalitet for dine kunder, længe efter du har lukket dine døre. Det kan ske, ved anvendelse af duft.

Et varigt indtryk

Air Aromas Aroscent er den perfekte løsning til detailforretninger, lige som den er ideel i små til mellemstore rum. Dens slanke design kombineret med koldtlufts diffusion teknologi betyder, at du ikke kun får et stilfuldt produkt, men et, der fastholder kvaliteten af ​​duften under udbredelse. Vores duft diffuseringssystemer gælder også fladlinje diffusion, som garanterer et konstant niveau af duft, uanset mængden af ​​duften der er tilbage i patronen sammenlignet med andre duft metoder på markedet.

Forhandlere oplever positive resultater i deres bundlinje og kunderne bliver længere i butikkerne, når de har en gennemført duftbranding. Lad os hjælpe dig med at oprette en unik detailhandel oplevelse ved brug af en signatur duft, som indfanger essensen af ​​dit brand og engagerer din målgruppe. Det vil blive en varig oplevelse indprentet i folks erindring længe efter at de har besøgt din butik.

Duftfakta

Forsøg i en modebutik viste, at salget fordobles, når "feminine dufte" såsom vanille blev sprøjtet i kvindernes tøj sektioner.

Duftfordele

  • Brand anerkendelse

    Undersøgelser bekræfter at duftløsninger med ambiente dufte forbedrer brand hukommelse og fører til kundeloyalitet.

  • Forlæng ophold

    Blomster og citrus dufte har en positiv indvirkning på længere tid i butikken og det at spendere mere.

  • Mindeværdig oplevelse

    Undersøgelser bekræfter, at vi er 100 gange mere tilbøjelige til at huske noget, vi lugter, end noget vi ser, hører eller rører ved.

Udvalgte kunder

Chris Aire

Chris Aire

Dunhill

Dunhill

Moooi

Moooi

Klar til at købe?

Kontakt os

Kontakt en Air Aroma repræsentant og vi vil få din virksomhed til at dufte fantastisk på ingen tid.

Kontakt os

Anmod om en prøve

Duft for dig selv. Anmod om en duft prøve fra vores store udvalg af dufte via vores kontakt side.

Få en prøve

Signatur dufte

På udkig efter en eksklusiv duft? Air Aromas duftdesignere kan skabe signatur blandinger udelukkende til dit brand.

Få din egen duft