Hoteller

Tilbage til listen

Duftløsning til dit hotel

For nutidens rejsende, er hoteller og resorts destinationer i dem selv. Fra det øjeblik gæsterne blive mødt af personale i døren, ønsker de at føle sig specielle og velkommen. Gæster har vænnet sig til det niveau af luksus og professionalle service, som du tilbyder, og de ​​ser frem til, at behagelige følelse af fortrolighed på deres næste ophold.

Som en dygtig hotelejer, har du mestret nøje at designe alle etagerne, som er hjemsted for indretning og detaljer, der skaber en stemning til at komplimentere dit brand. Forestil dig at være i stand til at skabe en virkelig varigt indtryk, en, der stadig er levende, længe efter opholdet er slut.

Opret en virkelig stærk forbindelse med dine gæster

Dit miljø og brand kan styrkes gennem duft. Med din egen udviklet signaturduft vil du skabe en virkelig stærk forbindelse med dine gæster, som er individuelle og unikke.

Air Aroma tilbyder løsninger til små lobby områder med Aroslim eller HVAC (gennem klimaanlæg ventilation) duftløsning for de større fælles områder. Arologic Air Aroma er specielt designet og udviklet med hoteller i tankerne. Det gør administration af duftløsning let og simpel, at duftsætte alle værelser på et hotel direkte fra receptionen er nu muligt. Denne verdens første duftløsnings teknologi anvender principperne fra trådløs teknologi i forbindelse med et netværk af duftdiffusere til at styre flere duft zoner på afstand.

Duftfakta

Den menneskelige lugtesans spiller en vigtig rolle i hukommelsen. Duft receptorer i næsen tilsluttes direkte til den del af hjernen der er ansvarlig for hukommelse og følelser.

Duftfordele

  • Brand anerkendelse

    Dine værdsatte gæster vil øjeblikkeligt huske dit brand af dets signatur duft.

  • Blive længere og vend tilbage

    Data viser, at effekten af ​​duft giver loyalitet og gæster vil vende tilbage til dit hotel.

  • Følelsesmæssig forbindelse

    Vanilla øger følelsen af komfort, skab forbindelse med dine gæster gennem lugtesansen.

Featured clients

Novotel

Novotel

Sofitel

Sofitel

Holiday Inn

Holiday Inn

Klar til at købe?

Kontakt os

Kontakt en Air Aroma repræsentant og vi vil få din virksomhed til at dufte fantastisk på ingen tid.

Kontakt os

Anmod om en prøve

Duft for dig selv. Anmod om en duft prøve fra vores store udvalg af dufte via vores kontakt side.

Få en prøve

Signatur dufte

På udkig efter en eksklusiv duft? Air Aromas duftdesignere kan skabe signatur blandinger udelukkende til dit brand.

Få din egen duft