Medicinal

Tilbage til listen

Duftløsninger til din praksis

Medicinalindustrien skal sikre at deres patienter føler sig trygge og godt tilpas for at sikre fremtidig forretning og øget kundetilfredshed. Dette er en vanskelig opgave i betragtning af industrien, da de fleste patienter er angste eller stressede over en tandlæges helbredsundersøgelse eller læge besøg. Den barske lugt af ​​rengøringsmidler i lægens klinikker og hospitalers venteværelser bidrager ofte til ubehagelige følelser hos patienterne.

At skabe et mere afslappet miljø for patienter og personale gør at medicinske klinikker kan gøre b rug af den mest magtfulde af alle menneskets sanser - lugtesansen. Duftløsninger med en beroligende duft af lavendel eller eucalyptus udløser en følelsesmæssig reaktion, så oplevelsen af venteværelset for patienterne vil føles mindre traumatisk.

Revitalisere luften

ambiente dufte har en positiv effekt på patientens opfattelse af kvalitet og service, renlighed og personlig velvære. Miljøet vil føles varmere, og patienten vil føle sig glad og afslappet. I deres reneste form, udgivet som mikro-damp, vil æteriske olier forkæle sanserne og genoplive luften med de ekstra fordele ved anti-bakterielle egenskaber og bekæmpe spredningen af ​​luftbårne bakterier.

Air Aroma 's Aroscent Pro diffuserer op til tre forskellige dufte, og er totalt styret via Arologic interface. Skab din egen duftløsnings tidsplan med justerbar styrke, varighed, stop og start tider. Den perfekte maskine til ældre plejeinstitutioner, hvor opløftende dufte kan frigives til energi om morgenen og beroligende dufte kan frigives om eftermiddagen til at slappe af.

Duftfakta

Ved indånding vil specielle diffuserede æteriske olier bidrage til at styrke kroppens immunsystem

Duftlfordele

  • Afslapning

    Forbedre lugten i venteværelset, og folk vil være mere afslappet, før konsultationen

  • Anti-bakteriel

    Diffusion af anti-bakterielle produkter i medicinske miljøer vil minimere risikoen for infektioner forårsaget af luftbårne bakterier.

  • Forbedret oplevelse

    Duftløsninger med lavendel vil fjerne negative følelser og erindringer af ubehagelige dentale oplevelser.

Klar til at købe?

Kontakt os

Kontakt en Air Aroma repræsentant og vi vil få din virksomhed til at dufte fantastisk på ingen tid.

Kontakt os

Anmod om en prøve

Duft for dig selv. Anmod om en duft prøve fra vores store udvalg af dufte via vores kontakt side.

Få en prøve

Signatur dufte

På udkig efter en eksklusiv duft? Air Aromas duftdesignere kan skabe signatur blandinger udelukkende til dit brand.

Få din egen duft