Genbrug

Recycling

Dufte

Alle Air Aromas duft flasker og patroner er lavet af PET og PP, der er 100% genanvendeligt og minimerer vores bidrag til deponering.

  • polyethylenterephthalat 

  • polypropylen 

Diffuser

Air Aromas duftdiffusers består hovedsageligt af holdbart aluminium, hvilket er at af de mest almindeligt genvundne materialer og er det eneste materiale, som er 100% uendeligt genanvendeligt.

Vi laver produkter, der er bygget til at holde, med mange diffusers, som stadig opererer efter at have været i brug i over 10 år.

Recycling

Overholdelse

Compliance

VOC dufte

Air Aroma kan levere dufte, som overholder VOC (Volatile Organic Compound) regler. VOC-fri eller VOC-minimerede dufte er foretrukne frem for almindelige dufte. Air Aroma har som mål at reducere brugen af ​​VOC, hvor det er muligt.

VOC Fragrances
Compliance

Effektivitet

Efficiency

Minimal carbon footprint

Air Aroma reducerer energiforbruget i vores kontorer på en lang række måder. Åbning af kontorer i Melbourne, Amsterdam, Tokyo, New York og Hong Kong har dramatisk reduceret behovet for at rejse ved hjælp af fossile brændstoffer.

Hvor det er muligt er videokonferencer den foretrukne metode til kommunikation.

Vores kontorer gør optimal brug af naturligt lys, brug af miljøvenlige og energieffektive Apple-computere og et mål for et papirløst kontor.

Se vores lokation