Overblik

Hvad er No Bacteria - Steriwater?

No Bacteria Steriwater er videnskabeligt testet og bevist at fjerne luftbårne bakterier, vira og patogener. Vi er konstant udsat for risiko for infektioner i vores daglige liv, men ved hjælp af Steriwater, er risikoen stærkt reduceret. Nyd et sikkert og bakteriefrit miljø med No Bacteria Steriwater.

InNo Bacteria. Steriwater.

Made in Japan

No Bacteria Steriwater er et 100% japansk fremstillet produkt, udviklet af et højt respekteret hold af internationale læger og professorer på de førende nationale teknologiske universiteter i Japan.

100% sikker

Steriwater er videnskabeligt testet og bevist at være sikre for mennesker, dyr og planter. Tests omfattede Draize test, oral toksicitet test og hudsensibilisering test med resultater konkluderende ingen hud- eller øjenirritation. Test rapporter er tilgængelige på anmodning. Steriwater eliminerer bakterier og vira, men er 100% sikker til brug.

Videnskabeligt dokumenteret

No Bacteria Steriwater er blevet grundigt undersøgt af uafhængige laboratorier mod en lang række bakterier og vira. Forsøg viser at Steriwater fjerner og ødelægger 99,95% af bakterier og vira, disse indbefatter, men er ikke begrænset til den følgende liste.

InNo Bacteria. Steriwater.
Bakterier og vira
Influenzavirus
Norovira
Staphylococcus aurus
Salmonella
Escherichia coli
Canine parvovirus
Pseudomonas aeruginosa
Streptococcus
Acinetobacter

Hvorfor No Bacteria - Steriwater?

Anti-bakteriel

No Bacteria Steriwater dræber grimme bakterier og virus, når det kombineres i Air Aroma's fine "mist" diffusions leveringssystemer. Vi er hele tiden i kontakt med millioner af mikrober såsom bakterier og vira og mange andre produkter på markedet, er simpelthen ikke stærke nok til at dræbe dødbringende bakterier, men fokuserer istedet på almindelige husstands bakterier. No Bacteria Steriwater ødelægger øjeblikkeligt alle vira og bakterier, uanset deres type. No Bacteria Steriwater dræber ikke kun bakterier, men stopper også risikoen for infektion.

Anti-virus

Offentlige steder som lufthavne er travle steder, hvor risikoen for spredning af virus forurening er meget høj. Risikoen for infektioner og spredning af influenza kan reduceres betydeligt ved løbende forstøvning af No Bacteria Steriwater i alle de områder, hvor bakterier og vira normalt er til stede eller breder sig såsom borde, elevatorer, bagageområder og toiletter. For det bedste resultat skal No Bacteria Steriwater spredes med Air Aroma diffuser udstyr såsom Aroscent, Aroslim og Ecoscent. Til hjemmet eller personlig brug er No Bacteria Steriwater også tilgængelig i en praktisk håndholdt sprayflasker.

InNo Bacteria. Steriwater.

Klar til at købe?

Køb Steriwater online

Besøg Air Aroma online-butik for at købe No Bacteria Steriwater. Fås i praktiske sprayflasker, ideel til brug i hjemmet eller på farten.