Overblik

Hvad er No Smoke Steriwater?

No Smoke Steriwater er et videnskabeligt bevist anti-bakteriel, anti-viral og lugt eliminations produkt. Det er en kraftig tobaksrøg "remover", der ikke kun er sikkert for menneskers brug, men efterlader luften følende revitaliseret og ren. Nyd et røgfrit miljø med No Smoke Steriwater.

No Smoke. SteriwaterNo smoke. Steriwater.

Made in Japan

No Smoke Steriwater er et 100% japansk fremstillet produkt, udviklet af et højt respekteret hold af internationale læger og professorer på de førende nationale teknologiske universiteter i Japan.

Videnskabeligt bevist

Videnskabelige forsøg har vist, at Steriwater formlen ødelægger mange af de kemiske stoffer, som er de vigtigste elementer i tobaksrøg. No Smoke Steriwater er blevet grundigt testet af uafhængige laboratorier og har også vist sig at eliminere andre dårlige lugte, herunder mad og kropslugt.

100% sikker

Steriwater er videnskabeligt testet og bevist at være sikre for mennesker, dyr og planter. Tests omfattede Draize test, oral toksicitet test og hudsensibilisering test med resultater, som konkluderede ingen hud-eller øjenirritation. Testrapporter er tilgængelige på anmodning. Steriwater eliminerer tobaksrøg og lugt, men er 100% sikker til brug.

No Smoke. Steriwater

Hvorfor Steriwater?

Lugt elimination

No Smoke Steriwater er et videnskabeligt bevist professionelt kvalitets cigaretrøg eliminations produkt. Cigaretrøg kan være meget vanskeligt at fjerne fra luften, da der er mange forskellige giftige gasser, når en cigaret bliver tændt, herunder meget høje niveauer af tjære i røgen. Mange andre produkter på markedet er simpelthen ikke stærke nok til at bekæmpe disse intense og ildelugtende lugte og kan derfor ikke fjerne lugten helt. No Smoke Steriwater ikke blot fjerner lugt, men det neutraliserer også luften.

Lugt elimination

Steriwater formlen fjerner dårlig lugt. No Smoke Steriwater vil fjerne madlugt, kropslugt, tobaksrøg eller næsten enhver anden lugt. For det bedste resultat skal No Smoke Steriwater spredes med Air Aroma diffuserudstyr såsom Aroscent, Aroslim og Ecoscent. Til hjemmet eller personlig brug fås No Smoke Steriwater også i en praktisk håndholdt sprayflaske. For at finde ud af mere kan du kontakte en Air Aroma repræsentant. Vi kan hjælpe med at fjerne de uønskede lugte hurtigt og nemt med No Smoke Steriwater.

No Smoke. Steriwater

Klar til at købe?

Køb Steriwater online

Besøg Air Aroma online-butik for at købe No Smoke Steriwater. Tilgængelig i praktiske sprayflasker, ideel til brug i hjemmet eller på farten