Videnskaben

Hvordan virker No Smoke Steriwater?

Luftbåren lugt-forårsagende cigaret- og tobaksrøg lugter ikke kun dårligt, men kan også være skadelige for vores helbred. No Smoke Steriwater nedbryder de kemiske stoffer, og som en konsekvens mister de straks deres stærke klor lugt og duft.

Så snart røgpartiklerne kommer i kontakt med Steriwater formlen, ødelægger den lugten ved at forringe røg kemikalierne og i sidste ende eliminere deres aroma. Når røg kemikalierne er nedbrudt bliver lugten også elimineret.

Steriwater fakta

No Smoke Steriwater er bevist at kunne ødelægge mange kemiske stoffer, som er de vigtigste elementer i tobaksrøg.

Test forskning

Virkelige tests, virkelige resultater

Lugtforårsagende kemikalier fundet i røg, kan få folk til at føle sig utilpas, irriteret og kan udløse vejrtrækningsproblemer. Ud over de kemikalier og ingredienser, der findes i røg, er der en stor sundhedsrisiko da de er i luften og kan sprede sig hurtigt og nemt på offentlige steder.

Nedenstående er en liste over kemikalier, der er de vigtigste komponenter i tobaksrøg har vist sig at være elimineret ved No Smoke Steriwater.

Kemisk Stof
Acetaldehyde
Hydrogensulfid
Ammoniak
Formaldehyd
Fedtsyrer
Kulbrinter
Kvælstofforbindelser

Klar til at købe?

Køb Steriwater online

Besøg Air Aroma online-butik for at købe No Smoke Steriwater. Tilgængelig i praktiske sprayflasker, ideel til brug i hjemmet eller på farten.