Overblik

Hvad er Arobalance?

No Stress - Arobalance er en videnskabeligt bevist afstressende duft. Skabt af 100% naturlige grønne planteekstrakter, reducerer Arobalance kronisk stress, mens den understøtter søvnkvalitet

Nyd en rolig, fredfyldt og afbalanceret atmosfære med No Stress - Arobalance. Ideel til hjemmet, bilen, rejsen og jobbet.

Arobalance

Made in Australia

No Stress - Arobalance er et 100% australsk produkt udviklet af Dr. Nickolas Lavidis BSc (Hons) ph.d. og Associeret Professor Rosemary Einstein, samt holdet på University of Queensland.

Videnskabeligt bevist

Arobalance formelen er et resultatet af ti års forskning udført af australske biomedicinske forskere på hvordan man kan reducere de negative følger af kronisk stress. Tests afslører, at Arobalance formelen reducerer kronisk stress væsentligt.

100% Naturlig

Arobalance ™ er en naturlig duft, som stammer fra planteekstrakter fra grønne blade. Arobalance indeholder tre naturlige aktive planteekstrakter med en let duft, der minder om nyslået græs og grønne blade.

Arobalance

Hvorfor Arobalance?

Stress

Arobalance formlen er det eneste tilgængelige afstressende produkt, som er naturligt videnskabeligt bevist.

Uundgåelig daglig eksponering overfor stress, giver en gradvis og ofte ubemærket negativ effekt på vores sundhed. Arobalance indeholder naturlige ekstrakter fra grønne planter, der har vist sig at producere en rolig og fredfyldt atmosfære i sådanne perioder med stress

No Stress - Arobalance er ikke sløvende. Effekten af ​​arobalance formlen er at reducere kroniske stress effekter, uden indvirkning på den akutte stress reaktion, som er afgørende for vores overlevelse.

Søvn

No Stress - Arobalance vil hjælpe til at give dig kvalitet søvn. Spray et par gange på din pude eller sengelinned og nyd en god nats søvn. No Stress - Arobalance har ikke en negativ effekt på de dybe søvnperioder og vil heller ikke gøre dig døsig som andre sove produkter.

Arobalance

Klar til at købe?

Køb Arobalance online

Besøg Air Aroma online-butik for at købe Arobalance. Tilgængelig i praktiske sprayflasker, ideel til brug i hjemmet eller på farten.