Detail

Type

Volumen

Flasker

Flasker

Arobalance i kombination med Aromax vil give en fredfyldt og rolig atmosfære i hjemmet eller på kontoret. Bare tilføj et par dråber af Arobalance i glasforstøveren og nyd den beroligende duft af Arobalance. Gentag hver dag for maksimal effekt. Arobalance til Aromax kommer i 13ml emballage.

Fås i:
  • 13ml (0.44 fl. oz) (Kommer snart)
Spray flaske

Spray flaske

Arobalance Sprays kommer i en handy 2,5 ml spray og en større 50 ml spray, nok til at vare i cirka én måned.

2,5 ml spray passer ind i enhver håndtaske og er ideel til flyrejser og korte ture. Spray på sengetøj eller pude inden sengetid, det er praktisk transportabel og diskret at bruge derhjemme, eller mens de rejser.

Fås i:
  • 2.5ml (0.08 fl. oz)
  • 50ml (1.7 fl. oz)

Kommerciel

Type

Volumen

Flasker

Flasker

Arobalance kan anvendes i kombination med Air Aromas professionelle udstyr såsom Aroslim, Aroscent eller Ecoscent.

Arobalance fås i 250 ml, 450 ml eller 2000 ml. Arobalance er til gavn for alle de områder, hvor angst kan opstå, f.eks tand- og læge venteværelser. Spredningen af Arobalance vil skabe en fredfyldt og rolig atmosfære i disse områder og vil reducere de sædvanlige angst eller stressende indvirkning på de besøgende.

Arobalance dufter som nyslået græs og andre grønne blades odours. Dette kan være effektivt i områder som bankfilialer, hvor lange køer kan have en negativ effekt på kunden. Behagelige dufte af Arobalance og dens effekt på kunden vil være positiv, rolig og dermed skabe mindre angst.

Fås i:
  • 250ml (8.5 fl. oz)
  • 450ml (15.2 fl. oz)
  • 2l (68 fl. oz)