• Fleksible vilkår
  • Kundesupport
  • Installation

Lej eller køb

Lej

Med fleksible kontraktvilkår fra 12 til 60 måneder kan du vælge den periode der bedst passer til dit budget. Månedlige betalinger omfatter levering af både udstyr og dufte. Dufte vil blive leveret på en regelmæssig basis med mulighed for planlagt duft genopfyldning, der passer til din virksomheds behov.

Udlejnings muligheder giver maksimal fleksibilitet og i sidste ende er det brugen af udstyret og ikke ejerskabet, der giver fordele og overskud.

Køb

For din bekvemmelighed giver Air Aroma også en købs facilitet til udstyr, kombineret med en kontrakt om regelmæssig forsyning af duftstoffer og en valgfri service og duft opfyldning, der passer til din virksomheds behov.

Køb

Support

Support

Air Aroma Care

Tage hånd om vores kunder er vores vigtigste prioritet. Air Aroma tilbyder den højest mulige service til alle kunder. For vores multinationale kunder kan vi tilbyde 24/7 support via dedikerede e-mail-adresser og hotlines.

Air Aroma er den største udbyder af duft-løsninger i verden. Dette giver vores kunder den komfort, at vi kan yde den bedst mulige service overalt i verden. Du kan regne med professionel rådgivning, høj tilgængelighed og venlig service fra en af de mange Air Aroma partnere.

Setup

Plug & play

Kræver installation

Installation og vedligeholdelse

Installationen er ikke påkrævet for alle Air Aroma produkter. Visse produkter er plug and play, og det er let at følge instruktionerne, som er inkluderet med hver plug and play produkt.

Installationen er nødvendig for alle Ecoscent modeller i særdeleshed når den er tilsluttet HVAC systemer. Professionel installation kan arrangeres med din lokale Air Aroma leverandør med minimale omkostninger.

Setup