Transport

Tilbage til listen

Duftløsninger til transport

Duftløsninger i transportbranchen startede så tidligt som i 1959 med den parisiske metro indførte en duft af nellike i deres tog, for at øge komfort og velvære. I dag er duftløsninger blevet stadig mere vigtige for mange virksomheder, da de forstår værdien af ​​kundeloyalitet og brand awareness. Uanset om målet er at give en ekstra følelse af luksus til dit brand, skabe et afslappende miljø for angste og stressede rejsende eller for at fremme en ren, hygiejnisk og indbydende plads til passagerer, kan duft være løsningen.

Air Aroma er ​​verdens førende inden for duftløsninger skræddersyet til vores kunders behov. Vores patenterede teknologier sammen med HVAC (duftløsning via ventilation / klimaanlæg), så vi kan give unikke duftløsninger til en bred vifte af kunder.

Brand associerede dufte

Duftmarketing er blevet en vigtig del af branding-strategi for mange virksomheder. Air Aroma har udviklet signatur dufte til P & O Carnival Cruises og Qantas Lounges. Hver har en unik duft specielt udvalgt og designet til at forbedre brand oplevelsen for deres kunder. Qantas har valgt og identificeret de fordele knyttet til duftløsning såsom kundefastholdelse, konkurrencefordele og innovation. Carnival Cruises har til formål at give en unik erfaring gennem duft og valgt en brand associeret duft, som vil forblive i kundens hukommelse for de kommende år.

Vores specialer omfatter metro station / transport, krydstogtskib, lufthavnslounge og fly duftløsninger. Gennem vores store distributør netværk og udvalg af produkter, er vi i stand til at opfylde behovene hos virksomheder af alle størrelser og typer.

Duftfakta

Videnskabelig forskning bekræfter at duftløsning med æteriske olier som lavendel har fordele i form af regulering af bl.a ​​humør regulering og stress reduktion

Duftfordele

  • Afslappende miljø

    Duftløsninger reducerer stress og angst i vente lounges for de nervøse rejsende.

  • Følelse af luksus

    Duftløsninger til specifikke områder såsom business og første klasse tilføjer værdi og prestige til kundeoplevelsen.

  • Kvalitet og komfort

    100% rene æteriske olier afledt fra essensen af ​​planter. Derfor varetager de sundheds-og udrensningsegenskaber af disse planter.

Udvalgte kunder

Qantas

Qantas

Singapore Airlines

Singapore Airlines

Carnival Cruises

Carnival Cruises

Klar til at købe?

Kontakt os

Kontakt en Air Aroma repræsentant og vi vil få din virksomhed til at dufte fantastisk på ingen tid.

Kontakt os

Anmod om en prøve

Duft for dig selv. Anmod om en duft prøve fra vores store udvalg af dufte via vores kontakt side.

Få en prøve

Signatur dufte

På udkig efter en eksklusiv duft? Air Aromas duftdesignere kan skabe signatur blandinger udelukkende til dit brand.

Få din egen duft